Viser arkivet for juni, 2011

16x9 Darker Side of Chocolate (youtube film)

West Africa where children, some as young as 10 years old are fuelling a child labour movement in the region’s cocoa fields. What are Canadian chocolate companies doing to help improve the conditions for these children? You may be surprised by the answer. 16:9 brings you a closer look at the darker side of chocolate.

Se klippet HER

Report: US shipping arms ahead of strike on Iran

Etter at Usa plasserte Iran i “ondskapens akse” i 2003, har Usa drepten million mennesker i
Irak. Hvem er Usa til å definere hva ondskap er?Ifølge dem er Iran en umidelbar trussel og må “nøytraliseres”. Vi alle vet hva det betyr.

Les her

LHC skal stanses i ett år

Large Hadron Collider (LHC) er verdens største partikkelakselerator som for øyeblikket
bygges i CERN,på den fransk-sveitsiske grensen nært Genève.LHC skulle etter planen settes i drift 26.november 2007,men åpningen ble utsatt til 10. september 2008. Den 19. september 2008 ble prosjektet satt på vent, på grunn av en seriøs feil. Å reparere følgende skader, pluss å oppgradere sikkerheten tok et år, men fra og med midten av november 2009 så var prosjektet på skinner igjen.

Les alt HER

Les om Large Hadron Collider (LHC) her

Hollow Earth Entrance #2 - Antarctica (YOUTUBE FILM)

Med Google Earth.Har noen greid å finne en av De mange tunnel åpningene som fins på Jorda og som fører helt inn i Jordas indre akkurat slik som i Ringenes herre.Det er vanskelig å finne noen av disse åpningene,fordi alt er “malt”.

sE filmen HER

THE SMOKY GOD Or A Voyage to the Inner World:“He is the God who sits in the center, on the navel of the earth, and he is the interpreter of religion to all mankind.”—Plato.(Dette er den utrolige og sane historien om avdøde Olaf Jansen som bodde da i Lofoten, og hans berettning om han og hans fars reise til jordas indre.)
“Les boka her ":http://thatruth.origo.no/-/bulletin/show/587158_the-smoky-god-or-a-voyage-to-the-inner-world-part-one

Det hvite nabolaget (dOKUMENTARFILM)

I den lille byen Barking nær London har innvandringen skutt i taket. Like fort flytter den hvite arbeiderklassen ut av byen. Et humoristisk og skjevt blikk på hvordan fordommer og rasemotsetninger leves ut i praksis. Særlig når den hvite pensjonisten skal spise middag med sine nigerianske naboer.

prograMmet er tilgjengelig i 2 år.HER

Økonomisk sjokkdoktrine: Clinton Family Pockets Haiti Assets in Telephone Company Privatization,

Milton Friedman var opptatt av at man måtte bruke potensialet i en krisesituasjon, og han forslo blant annet å privatisere hele skoleverket i New Orleans etter orkanen,-det ble gjort. USA har ofte før kjøpt opp alle rettigheter i et land i ruiner,-nå er det Haitis tur.

Saken HER